Waarom kiezen voor Young Living ?

De essentiële oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit. Dit wilt zeggen dat ze tijdens hun verwerkingsproces hun frequentie behouden. 

( hierover lees je meer onder het punt wat zijn essentiële oliën )

Ze zijn dus niet verdund met chemische toevoegingen zoals alcohol of andere synthetische en hormoonverstorende middelen.

Officieel mag men spreken van een essentiële olie wanneer er minstens 10% etherische olie in een product zit. 10% mensen ! Die andere 90 % in je verpakking zijn doorgaans synthetische aanvullingen of alcohol.

Begrijp je nu waar het prijsverschil ligt tussen de essentiële olie uit de apotheek of natuurwinkel en die van Young Living ?

Bijkomend garandeert Young Living dat de etherische oliën die zij verkopen van 1ste distillatie is. Young Living is wereldleider op gebied van essentiële oliën en heeft haar eigen boerderijen overal ter wereld. Ze geven een "seed to seal" garantie. Dit wilt zeggen dat ze zelf instaan voor de controle vanaf het uitkiezen van de zaden tot dat de dop op het flesje gaat. Young living heeft haar eigen labo's waar elke batch veelvuldig wordt gecontroleerd maar werkt ook met onafhankelijke labo's voor het controleren van de kwaliteit van haar producten.

Op de boerderijen worden plagen bestrijdt met essentiële oliën (zonder chemische sproeistoffen dus), en onkruidbestrijding gebeurd met de hand.

Dit verklaart dus waarom deze oliën duurder zijn.

Je krijgt dus een 100 %  puur product dat nooit in contact is geweest met chemische middelen en dus 100 % therapeutisch kan gebruikt worden.

 

Hieronder even de 10 redenen om te kiezen voor Young Living.

 

 

 

Waarom kiezen voor de Premium Starter Kit ?