Aroma Freedom Technique

Als ervaren en gecertificeerd Aroma freedom Practitioner heb ik het vertrouwen al gekregen van verschillende mensen die het gevoel hadden volledig vast te zitten en al jaren rond een bepaald probleem cirkelden. 

 

Hieronder kan u alvast lezen wat ik precies voor u kan betekenen.

In België is de Aroma Freedom Techniek nog niet zo bekend. Er zijn slechts enkele gecertificeerde practitioners in België en Nederland  waarvan ik me er fier eentje mag noemen.

 

 

 

Waarom zou je een AFT sessie doen ?

 

Je ruimt letterlijk de gevaren de blokkers op en je kunt je ineens een pak lichter voelen en de kracht krijgen om iets juist wel aan te pakken. Misschien geeft het je wel ineens een heel andere kijk op de zaak en wordt het ineens heel veel duidelijk waarom het niet te doen, of het anders te doen.

 

 

 

Wat heb jij op dit moment nodig ?

 

Heb je wel eens voor een keuze gestaan waarin je het moeilijk vond om een beslissing te nemen of heb je een droom waar maar niets van lijkt te komen, want telkens weer komen er dingen op die het te eng maken om die stap te zetten?

Of is het al niet meer mogelijk, omdat je te lang hebt gewacht?

 

We hebben er allemaal wel last van denk ik. Meestal zet je de stappen niet, omdat er gebeurtenissen of (nare) ervaringen vanuit het verleden in de weg staan (waarvan we vaak niet eens beseffen dat die nog daadwerkelijk een rol spelen in ons leven).

 

Dit kan letterlijk voor iedereen op allerlei manieren ondersteunend werken.

 

Bij kinderen is het al zeer effectief bij een korte sessie van 1 minuut om het inzicht te krijgen van welke stap te zetten.

 

 

 

We kennen binnen de Aroma Freedom verschillende technieken die tijdens het proces kunnen worden toegepast of wijzigen. Een erkent en ervaren practitioner kan hier perfect invullen wat iemand nodig heeft tijdens het proces om het optimale uit de sessie te halen.

 

Aroma Reset

Aroma Freedom Boost

De Aroma Freedom Technique

The Memory Resolution Technique

 

 

Omdat een AFT-sessie uitgaat van de negatieve stem die zegt dat je iets niet kunt of kan bereiken,  kun je het voor veel doeleinden gebruiken. Ik noem een paar voorbeelden:

 

Vind je het eng om voor een publiek te staan

Prestatie - werkdruk

Onverwerkte gevoelens en herinneringen

Wanneer je je stuurloos voelt

Helderheid krijgen over jouw pad

Duidelijkheid bij een te nemen beslissing

Vang jij meer prikkels op dan andere mensen 

Luisteren naar je eigen intuïtie

 

 

Maar ook bij specifieke herinneringen of hunkeringen

 

hunkeringen

bepaalde prestaties die je eng vindt

bepaalde zaken die je letterlijk doodeng vindt

Verdriet

Verwerking van…

Carrière richting

 

 

 

De doelen zijn eindeloos. Je kunt werkelijk met alles aan de slag gaan als het maar met de juiste intentie is.

Binnen de Aroma Freedom Technique zijn er verschillende technieken.

 

Als ervaren practitioner kan ik deze allen implementeren tijdens een sessie daar waar nodig.

 

 

We starten meestal altijd vanuit een AFT sessie.

 

 

Een Aroma Freedom Sessie ervaren ?

Vanaf nu kan u een Aroma Freedom sessie bij mij boeken.

Helaas is persoonlijk contact in deze tijden niet aangeraden maar gelukkig kan dat perfect opgelost worden door een videocall. Dit kan ongemakkelijk voelen voor jou, en dat was het ook zeker ook voor mij, maar ook de voordelen ervan zijn al gebleken. Zo krijg je een sessie in het comfort en vertrouwen van je eigen woning  en ben je daardoor vaak ook wat flexibeler qua uren.

Om het "vreemde" weg te nemen stel ik meestal dan ook voor om een intakegesprek en het vastleggen van een afspraak in een video call te doen.

Zo zien we elkaar alvast en is het niet meer zo vreemd tijdens de sessie zelf.

 

Maak je afspraak

Vul het contactformulier in en geef aan wanneer je wilt gecontacteerd worden voor een afspraak. Download de ZOOM applicatie op je telefoon, je tablet of je computer. Ik bevestig je onze intake nog per mail waarin een link zit MET PASWOORD om zo veilig in de ZOOM applicatie te geraken. Op het afgesproken tijdstip klik je op de link en vul je het paswoord in. Dan kom je automatisch in de applicatie waarin je mij zal zien verschijnen. Samen bespreken we dan een tijdstip voor een AFT sessie. 

Voor je sessie

Als we een moment afgesproken hebben en je hebt de sessie betaald, dan ontvang je volgende zaken van mij :
Een LINK voor de ZOOM sessie mét een uniek paswoord zodat ook niemand anders in de sessie kan. 
De app heb je al geïnstalleerd op je telefoon, computer  
of tablet. Op de dag zelf klink je op het afgesproken tijdstip op de link die je ontving in de mail en vul je het paswoord in en de applicatie wordt geopend. gebruik de audio van het apparaat zelf en zet je camera aan zodat we elkaar kunnen zien. 

Ook heb je per post de nodige oliën ontvangen voor de sessie en je huiswerk. 

Zelf voorzie je nog :
- blad papier en een pen
- Omdat we rond emoties werken
is het ook fijn als je tissues bij de hand hebt.

Na de sessie

Na een AFT sessie krijg je altijd “huiswerk” dat is belangrijk zodat het veranderingsproces stand houdt. Je gaat je affirmatie, waartoe we tijdens het proces komen gedurende 3 dagen 2 x per dag hardop herhalen in de "power pose" die je aangeleerd krijgt tijdens de sessie.

Na 3 dagen contacteer ik je via het door jou gekozen medium ( whatsapp, telefonisch of via e-mail ) in dit laatste gesprek bespreken we de veranderingen die je ervaart en de noden die je misschien nog hebt.