Over mij

Mouna Anick Ilminia-Hofkens

Aangenaam, In 2018 kwam ik als sceptisch persoon in contact met essentiële oliën. In plaats van te geloven in wat ze voor mij konden betekenen, wilde ik vooral aantonen dat ze niet werkten maar ... jongens toch, wat had ik het mis. In mijn ogen waren essentiële oliën iets voor zweverige hippie mensen met geitenwollen sokken die niets met wetenschap en Westerse geneeskunde te maken wilde hebben. Ondertussen, bijna 5 jaar later ben ik helemaal bijgedraaid. 

Ik sta nog dagelijks versteld van de fysieke wellness voor problemen waar de medische wereld geen of slechts gedeeltelijke oplossingen voor heeft maar ook mijn interesse in de mentale impact van onze essentiële oliën groeide. Dat maakte dat ik een opleiding als Aroma Freedom Practitioner startte. Ondertussen ben ik afgestudeerd en kan je in mijn praktijk dan ook terecht voor sessies : AFT, TMRT, Aroma Reset of Aroma Freedom Boost 

Wat dat allemaal precies inhoud kan je nalezen onder het tabblad Aroma Freedom.

Het voordeel is dat we zelfs in tijden van lockdown mensen kunnen begeleiden door een AFT-sessie omdat we dit perfect van achter de computer via een ZOOM videomeeting organiseren.  Je krijgt dan vooraf van mij de nodige oliën opgestuurd en ik begeleid je online met een video call door het proces.

Meer informatie nodig over essentiële oliën of AFT of heb je specifieke vragen ?

Vul dan het contactformulier gerust in.


Young Living Oliën

Géén ervaring met essentiële oliën ? Dat is géén probleem, ik heb die wel en wanneer je je oliën via mij aankoopt krijg je niet enkel je olietjes thuis gestuurd maar je krijgt er mijn levenslange begeleiding gratis bij. 

Mijn team maakt deel uit van een team dat over de hele wereld verspreid zit. Dat maakt dat ervaringen uitwisselen heel makkelijk en snel kan. Als lid van mijn team krijg je gratis levenslange toegang tot deze informatiegroepen. Deze zijn dan ook een stuk nuttiger en effectiever dan de meeste opleidingen aroma therapie !

Je zal op korte tijd enorm veel bijleren en aan de lijven kunnen ondervinden :

Voor elk probleem is er een olie ! Meer weten, klik hier !

Aroma Freedom Practitioner

In 2019 maakte ik kennis met de  : Aroma Freedom Technique die werd ontwikkeld door klinisch psycholoog Dr. Benjamin Perkus. Hij gebruikte de oliën van Young Living en zette ze in bij psychische heling van blokkers bij zijn patiënten.

Ik vond het fascinerend om mensen te horen spreken over hoe AFT hen had geholpen. Ik heb geen opleiding psychologie of psychotherapie genoten en het verschil met dit soort technieken is dat je tegen mij je verhaal niet moet vertellen. Ik vraag enkel naar je doel of visie dat je maar niet lijkt te bereiken, het beeld dat je krijgt bij het uitspreken van je doel en naar je emotie. Gedurende het proces komen dan automatisch blokkers naar boven die we één voor één gaan opruimen en realistisch gaan inschatten. Het gevoel en de haalbaarheid van je doel worden tijdens de sessie positiever en je doel gaat haalbaar worden. Ook kan het zijn dat je nieuwe inzichten of creatieve ideeën krijgt na een sessie. 

Meer lezen ? Klik hier !

iTovi scan

Doet een itovi scan pijn ?

Neen je voelt er helemaal niets van. Aan het begin en einde van de scan trilt het apparaat om het begin en einde aan te geven. Dat is alles wat je voelt net als wanneer je een fitbit of apple watch draagt voel je voor de rest niets.

 

Is een itovi scan veilig voor kinderen ?

Ja en meer nog in mijn praktijk wordt hij het meeste ingezet voor kinderen en baby’s omdat hij zo effectief en makkelijk te gebruiken is.

 

Is een itovi scan mogelijk bij dieren ?

Ja dat kan zeker,  uiteraard moeten we bij het scannen best een plekje zoeken dat ze weinig mogelijk behaard is maar het lukt ook prima om dieren te scannen. Persoonlijk scan ik regelmatig onze kat, onze honden en onze paarden. Met andere dieren heb ik geen ervaring maar als je toch een ander dier wilt laten scannen dan kan ik me hierover altijd informeren.

 

Heb je nog een vraag die niet beantwoord werd ? Laat het me dan weten dan beantwoord ik deze graag.