Infomomenten

Regelmatig organiseer ik infomomenten  waarop ik jullie graag introduceer in de wereld van de essentiële oliën. Tegenwoordig vinden die altijd online plaats via ZOOM.

Deze infomomenten worden altijd aangekondigd in onze Facebook groep :  Ilminia Essentials waar je ook een hoop informatie en tips en tricks met onze olietjes kan terugvinden.

 

Deze info-momenten zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

 

Ook organiseren mijn team en ik regelmatig workshops en kennismakingsevents. Hiervoor vragen we wel een kleine bijdragen omdat je daarvoor van ons de nodige materialen en olietjes toegestuurd krijgt.

Ook deze worden altijd aangekondigd in onze groep op facebook.

 

 

Wil je een keertje deelnemen aan een infomoment of workshop en heb je geen facebook, vul dan gerust het contactformulier in dan contacteer ik je wanneer er een nieuwe op de planning staat.

 

Onze facebookgroep staat op verborgen, dus als we nog geen vrienden zijn op facebook, stuur me dan even een vriendschapsverzoek en dan voeg ik je graag toe aan de groep.

 

Winter Mini-Kit-Event

Ons volgende mini kit event staat alweer gepland !

Op 6 januari 2021 starten we weer met het eerste mini kit event van het jaar !

Gedurende 10 dagen gaan we je online in een speciaal daarvoor gecreëerde Facebook groep laten kennismaken met alle olietjes en producten uit de Premium Starterkit van Young Living.

Voor slechts 15€ kan je een mini kit aankopen ( kom je die zelf ophalen bij me dan betaal je geen verzendkosten anders betaal je 4 € verzendkosten voor België )

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje onder de 20€ dan is dit een heel leuk en educatief alternatief en zeg nu zelf … je gunt je geliefde toch maar wat graag letterlijk en figuurlijk een goede gezondheid !!!!

 

Wil je meer info hierover, aarzel dan zeker niet om me te contacteren !