Hoe begin ik ?

Benieuwd naar wat essentiële oliën kunnen betekenen voor jouw en je gezin ?

Test het gewoon.

De beste en meest voordelige manier om van start te gaan is door de aankoop van de Premium Starterkit ( vervolgens kort afgekort als PSK )

Dit is een kit die speciaal is samengesteld om van start te gaan met oliën voor de meest voorkomende klachten.

De PSK bevat 12 oliën + een diffuser + 2 proefzakjes Ningxia RED + een hoop informatie en testflesjes waarmee je zelf je olie kan delen met vrienden of familie ( want ja eens je ze geprobeerd hebt, zal je overtuigd zijn van hun effecten op je lichaam en geest en deze willen delen met iedereen die je lief is )

 

Heb ik 12 oliën nodig om te starten, hoor ik je zeggen. Wel neen dat hoeft niet maar geloof mij, je zal ze alle 12 gebruiken !

 

Bij de aankoop van de PSK, krijg je van Young Living ook meteen een korting van 24% op al je volgende bestellingen als  "member" .

Dit verplicht je tot niets maar geeft je wel deze fijne optie.

Als member van Young Living krijg je ook persoonlijke begeleiding van mij en toegang tot onze facebookgroep waar je je ervaringen kan delen met andere leden en informatie kan opzoeken. Ook krijg je toegang tot de facebookgroepen van mijn upline, dames die al jaren in de "business" zitten en een ton aan ervaring hebben. 

 

Bestellen kan je door te klikken op deze link, of als je wilt dat ik je help bij het bestellen dan kan je hiervoor ook natuurlijk een afspraak maken met me.

Vul hiervoor het contactformulier hieronder in met je naam en telefoonnummer en dan bel ik je a.s.a.p. om af te spreken.

 

Wil je om de één of andere reden toch geen PSK aankopen dan kan je via mij ook gewoon losse oliën bestellen. Ik heb dus zelf geen voorraad aan oliën en moet ze dus ook zelf bestellen voor je.

Ik bestel 1 x per maand aan het begin van elke maand en kan jouw losse olie dan mee bestellen aan mijn 24% korting. De verzendkosten die delen we dan.

 

Als je graag vooraf even met me bespreekt met welke oliën jij best zou starten, dan kan je me hiervoor ook steeds even contacteren.

 

Disclaimer : Ik ben géén arts, ik stel géén diagnose en als je medicatie neemt dan moet je eerst overleggen met je behandelende arts of hij of zij problemen ziet voor het starten met het gebruik van etherische oliën.

In 99,9% van de gevallen zal dit absoluut geen probleem zijn, maar je vraagt het best even vooraf.

Waarom kiezen voor de Premium Starter Kit

Voor vele mensen is de prijs van de PSK best hoog. Zeker als je nieuw bent in de wereld van de essentiële olie kan dit van belang zijn.

Hierover even een overzichtje van de prijs van elk product als je deze buiten de PSK zou aankopen.

Als je dan de prijs van de PSK vergelijkt begrijp je waarom we de PSK aanraden.