Young Living's superfood drankje : NINGXIA RED

*** NingXia Red klinische studie ***
Het drinken van 60 ml Ningxia Red per dag gedurende 60 dag :
- verbetert je slaap
- Vermindert ontstekingen in je lichaam
- Geeft 35% meer energie
- 36% minder last van fysieke pijnklachten
- Je lichaam ervaart 23% minder stress
- geeft mentaal een opkikker waardoor je je beter en blijer voelt en positiever tegen het leven
aankijkt.
🤯
Straffe uitspraken niet ?
Wel, ik ben heel blij dat ik deze zaken mag delen want er bestaat nu ook echt een wetenschappelijke klinische studie die deze zaken heeft bewezen !
🥼
Het Franklin Health Researchcenter heeft samen met het Young Living research center een grootschalige onderzoek gedaan naar de effecten van het drinken van 60ml Ningxia Red per dag gedurende 60 dagen en de resultaten zijn verbluffend!
👩‍💻
De studie en de bevindingen werd gepubliceerd onder onderstaande link.
Het goede nieuws is dat dit de deuren opent naar nieuwe studies want de interesse van de wetenschappers is natuurlijk gewekt.
Fijn dat wat wij al jaren voelde nu ook wetenschappelijk bewezen kan worden 😃
 
 

Wat is                Ningxia red

Ningxia Red is een volledig lichaamssupplement verrijkt met essentiële oliën. Het is een super lekker, zoet en pittig drankje met de Ningxia Wolfberry, een geweldige vrucht waar we veel over gaan leren de komende dagen.
We gebruiken een purée van het fruit inclusief het blad, steel, schil en fruit zelf om de voedingsvoordelen te maximaliseren.
Het bevat orange, mandarijn, citroen en yuzu etherische oliën. Ook pruimen, aronia, kersen, bosbessen en granaatappelsappen en extracten, Ningxia Red zit vol met super-foods ter ondersteuning van ons algehele welzijn.
Ningxia Red kan je lichaam helpen oxidatieve stress te voorkomen, je ooggezondheid ondersteunen en energie geven gedurende de hele dag plus zoveel meer, zoals we verder nog gaan leren!
30-60 ml per dag is alles wat je nodig hebt en het is geweldig voor het hele gezin.
Ik hoop dat je klaar bent om te leren waarom dit een dagelijkse gewoonte in je leven zou moeten zijn. Als je voelt wat Ningxia Red voor je kan doen - hoe geweldig het je voelt - dan wil je niet meer zonder leven!

Ontstaan van       ningxia red

Nu we weten wat NingXia Red is... Laten we het nu even gaan hebben over waarom Gary Young het formuleerde!
Gary nam een kijkje bij de mensen die in de regio NingXia in China wonen en die er buitengewoon oud worden. Hij vond dat hun dagelijkse voeding niet alleen de NingXia wolfberry omvat die in de regio groeit, maar ook veel andere vitamines, voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten die amper voorkomen in het Standard Westerse Dieet.
Gebaseerd op wat de mensen daar dagelijks consumeren en wat wij in het westen te kort komen in onze voeding, formuleerde hij NingXia Red! Het is letterlijk een volledig voedingssupplement dat je lichaam energie geeft & versterkt.
De NingXia-regio in China ligt in de noordelijke regio, dicht bij Mongolië.
Deze regio heet ′′China's kruidengeneeskunde vallei."
De NingXia wolfberry is opgenomen in een aantal Chinese kruidengeneeskundige n en wordt nog steeds voorgeschreven aan patiënten met een breed scala aan gezondheidsklachten. De Gele rivier-vloedvlakte waar de NingXia wolfbessen gewassen groeien, krijgt water dat naar beneden vloeit uit de Himalaya bergen.
Het water uit deze bergen wordt opgeladen met een ongekend assortiment aan mineralen en biologische voedingsstoffen!
De wolfberry is zo beroemd om zijn helende eigenschappen, dat een twee-weeks Chinees festival centraal staat ter ere van de wolvenbes. Bovendien zien de Chinezen de wolfberry vaak als hun ′′ geheime wapen ′′ dat wordt meegenomen en gegeten door atleten die deelnemen aan grote sportwedstrijden en heeft al menig Chinese coach het hun ( niet meer zo ) geheime wapen genoemd voor het meenemen van medailles in de Olympische Spelen!

Waarom             Ningxia red

Sla een brug met Ningxia Red !
Het maakt niet uit, uit hoeveel groenten en fruit je dagelijkse dieet bestaat, ons voedsel is verarmt aan essentiële voedingsstoffen t.o.v. 50 jaar geleden.
Onze gronden Bevatten niet meer dezelfde grondstoffen als 50 jaar geleden.
NingXia Red is een vloeibaar supplement in de vorm van een sap dat het hele lichaam ondersteunt. Bekijk het als de brug tussen wat we zouden moeten binnen krijgen aan voedingsstoffen en wat je binnen krijgen uit je voeding.
Ningxia Red heeft de hoogste waardes aan antioxidanten, van alle dranken op de markt overal TER WERELD !
De antioxidanten uit de Ningxia Wolfbessen, waaruit dit drankje bestaat, vernietigen de vrije radicalen in ons lichaam. Vrije radicalen creëren ziektes. Andere bestanddelen van dit drankje zijn : granaatappel, pruimen, kersen, appelbessen en blauwe bessen, maar het is ook verrijkt met essentiële oliën met name : mandarijn, sinaasappel en yuzu.
Je hebt slechts 30-60ml per day nodig van dit drankje en het ondersteunt elk lichaamssysteem !!!!
Ja dat leest u goed, echt elk lichaamssysteem zo krachtig is dit drankje
- ons afweersysteem
- de gezondheid van onze
hersenen
- onze cardiovasculaire
gezondheid
- het reguleert onze
bloedsuiker en mag zelfs
genomen worden door
mensen met diabetes
- Ondersteunt de gezondheid
van onze ogen
- Ondersteunt de gezondheid
van onze Lever + darmen +
onze cellen en huid
- Ook onze emotionele en
mentale gezondheid worden
ondersteunt door dit drankje
30 ml Ningxia Red staat voor het equivalent van :
100 sinaasappels 🍊
814 blauwe bessen
22 medium wortelen🥕
4,92 kg spinazie
59 broccoli’s 🥦
73 medium aardbeien🍓
93 appels🍎
Het is versterkend voor het lichaam, het geeft energie, houd je gezond en voorziet je lichaam van extra voedingsstoffen zodat je je daarover alvast geen zorgen moet maken, vooral niet bij je kinderen !
Als je je maar 1 ding van Young Living kan veroorloven, investeer dan in dit drankje en drink 30ml per dag. Je lichaam zal je dankbaar zijn !

Wie kan Ningxia red drinken ?

Wie kan Ningxia Red drinken?
Ik hou van deze vraag!
Mijn antwoord: IEDEREEN
Yep Kinderen, honden, ouderen, paarden, katten..
Als je cellen hebt, zou je Ningxia red moeten drinken.
Het is een voedings-krachtpatser!
Mijn kinderen, mijn man ja zelfs onze honden en paarden krijgen af en toe NingXia en Neen ik ben niet de enige zottin die haar harige baby’s Ningxia Red geeft.
Je kunt een scheut toevoegen aan hun water, of gewoon hun pootje in een beetje Ningxia deppen.. Kleine kinderen zijn fan van zowel de gewone pakjes als de bevroren Ningxia-pakjes ( die maak je dus gewoon door ze in de diepvries te leggen ), of zelfgemaakte ijslolly’s.
In plaats van koffie drinkt mijn man het in een glas Zyng (ons fabuleuze wolvenbessen energiedrankje ) zelf drink ik het liever puur of gemixt in een smoothie.
Aan het einde van deze reeks, laat ook jij je hele familie Ningxia Red drinken!