Hoe lees je je iTovi scan-rapport

De essentiële oliën en andere producten waarop u reageerde, worden vervolgens onderverdeeld in groepen, waar zij traditioneel en wetenschappelijk gezien de meeste steun kunnen bieden.

 

Deze inventarisatie wordt vervolgens onderverdeeld in drie uitgebreide rapporten

- het productrapport

- het emotiesrapport

- het lichaamssystemenrapport.

 

U kunt overal op het scherm tikken om elk rapport te bekijken.

Er is ook een vervolgkeuzepijl bovenaan het scherm om tussen rapporten te schakelen.

 

Het productrapport toont de top 10 producten

Deze producten zijn gerangschikt van hoog naar laag, op basis van de kracht van uw reactie.

Deze producten geven je het beste inzicht in de staat van je fysieke, en emotioneel welzijn.

Voor elk product, je ziet een afbeelding, de naam, en naar links zie je de rangschikking van dat product met een nummer in je scanrapport.

Er is ook een symbool dat dit aangeeft of dat product is een single olie is, een olie blend  of een supplement.

Om nog meer te leren over het product tik je op het kleine pijltje onder de naam.

Een vervolgkeuzelijst menu toont je het lichaamssysteem of emotionele categorieën waarmee dit product geassocieerd is. Let op eventuele categorietrends die op uw eerste pagina  verschijnen.

Als uw topproducten zijn geclusterd in de CLARITY- of IMMUUNSYSTEEM categorieën, bijvoorbeeld betekent dat dat wellness-gebied  wellicht wat meer aandacht verdient.

Als je meer in detail informatie wilt over één van deze producten of wilt leren hoe je ze nog beter kan inzetten kan je mij hierover altijd contacteren en dan help ik je heel graag op weg.

Ook de aankoop van deze producten kan je altijd via mij doen. Je krijgt van mij altijd 24% korting op de normale verkoopprijs.  

 

Het volgende is het Emotiesrapport.

Dit wiel is gesegmenteerd in 12 categorieën. Elke emotionele categorie heeft een eigen afdeling  met daarin tot vijf producten toegewezen aan deze specifieke categorie. Het wiel is zo opgesteld dat de categorie met de meeste toegewezen producten een blauwgroen bar krijgen daarna  gaat het wiel met de klok mee vanaf het grootste aantal aangewezen producten naar de minste aantal producten aanbevolen voor elke categorie.

U kunt op elke balk tikken of scrollen via de categorieën. Daar is ook een LIJSTWEERGAVE mogelijk voor wie het leuk vindt om alles in één keer te zien.

 Je hebt dus vijf producten aanbevolen voor INSPIRATIE, je kunt naar beneden scrollen om te zien welke producten ondersteuning kunnen bieden. Je bekijkt ze in volgorde van sterkte met een rangnummer. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs je hebt meer inspiratie nodig, maar dat je op meer producten hebt gereageerd  die in deze categorie vallen. En misschien is het de moeite waard om ernaar te kijken,vooral als je bv  een product niet in huis hebt, dan kan je de andere in de lijst ook gaan gebruiken bij het opstellen van je welzijnsplan.

Emoties zijn meer interpersoonlijk. Je kunt ervoor kiezen om te focussen op de grootste bar of het wiel verder te gaan verkennen. Je kan er ook voor kiezen om juist die categorie uit te kiezen waar je extra wilt aan gaan werken door de aanbevolen producten te gaan inzetten.

Meer informatie over de producten vind je weer terug op dezelfde manier of door mij te contacteren.

 

Net als de grafiek van het Emotieswiel, heeft elk lichaamssysteem een categorie van ondersteunende producten toegewezen en gerangschikt. Vergeet niet dat de vijf producten binnen deze selectie niet noodzakelijkerwijs producten zijn die je lichaam dringend nodig heeft op dat gebied ondersteuning maar dat veel producten in welke categorie dan ook je wel laten weten wat je  beste opties zijn. Je gaan focussen op de topproducten samen met de vollere categorieën is dus de beste manier om je  lichaamssysteem het best te gaan ondersteunen, en een gezonde balans te houden

 

Je kan ook je vorige scanrapporten gaan herbekijken en vergelijken.

Tik hiervoor op het tabblad PROFIEL op de onderste werkbalk in de app. Selecteer SCANRAPPORTEN.

Hier vind je je scanrapporten in chronologische volgorde.

Je kunt ook eerdere rapporten gebruiken trends te bekijken en kijk welke oliën vaker voorkomen.

Dit geeft je inspiratie om een product waarop je toch vaker scant eens in huis te halen.

 

Een iTOVi-scanrapport kan jouw gezondheidsreis transformeren in een gepersonaliseerde, geïnformeerde en stimulerende ervaring.