PREMIUM STARTER KIT

Zoals eerder vermeld is de beste manier om van start te gaan met essentiële oliën de aankoop van een Premium Starter Kit. 

Deze kit is speciaal samengesteld met oliën die je makkelijk kan integreren in je dagelijkse leven. 

Elk gezin kan elke olie in deze kit gebruikten ! Je zal al snel zien dat je bepaalde voorkeuren zal krijgen en ook bepaalde noden ingevuld gaat zien door één of meerdere oliën.

Hieronder een opsomming van de oliën in de PSK.

 

 

 

LAVENDER

 

 

 

 

Lavendel ( lavendula augustifolia ) heeft een fris zoet, bloemig, kruidig aroma dat kalmerend en verfrissend is. Lavender wordt vaak ook het "Zwitsers zakmes" van de essentiële oliën genoemd door zijn veelzijdigheid. Daarom dient ook geen enkel huishouden zonder lavender te blijven ! Het is gewelig om net voor bedtijd te ontspannen maar heeft ook balancerende eigenschappen die het net zo geschikt maken om het uithoudingsvermogen en de energie een oppepper te geven. Lavender is befaamd voor de huid en de schoonheid. De Franse wetenschapper René Gattefossé was de eerste die deze eigenschappen ontdekte toen hij zijn handen ernstig had verbrand tijdens een laboratoriumexplosie. Het gemiddelde huishouden blijft doorgaans wel gespaard van laboratoriumontploffingen maar een brand of schaafwond komt wel vaker voor en dan is het fijn om een 100 % natuurlijke oplossing bij de hand te hebben.

 

Meer informatie over Lavendel vind je op de website van Young Living of klik  hier


 

 

LEMON

 

 

Er zijn weinig mensen die niet houden van de geur en smaak van lemon of citroen . 

Lemon ( Citrus limon ) heeft een sterkte,schonen zuiverende citrusgeur die revitaliseert en opbeurt. Het bestaat uit 68 % d-limineen, een krachtig antioxidant. Omdat lemon uit de schil van de vrucht wordt gedistilleerd heeft het ook niet de zure nasmaak die citroensap in water vaak wel heeft.  Lemon heeft een heilzame werking op de huid maar let op citrusolie moet niet op de huid worden aangebracht binnen de 72 uur voor blootstelling aan direct zonlicht of ultraviolet licht.

1 druppeltje lemon in je thee of water smaakt heerlijk !

 

Meer informatie over Lavendel vind je op de website van Young Living of klik  hier

 

 

PEPPERMINT

 

 

Peppermint essentiële olie heeft een vertrouwde herkenbare geur, maar pepermunt is veel meer dan alleen een nostalgische, frisse geur. Verstuif deze essentiële olie, als je bij je dagelijkse taken graag een verkwikkende sfeer creëert, waardoor je je beter kunt concentreren.

Een druppel Peppermint doet al wonderen !

 

 • geef de spieren verkoeling na lichamelijke inspanning
 • verstuif Peppermint ter bevordering van de concentratie
 • doe enkele druppels bij je shampoo voor een verkwikkende wasbeurt
 • breng aan achterop je hals ter verkoeling na een warme dag
 • meng 1 druppeltje in je water, thee of chocomelk voor een extra kick

 

 

THIEVES

 

 

Thieves werd gecreëerd op basis van onderzoek naar 4 dieven in Frankrijk die zichzelf met kruidnagels, rozemarijn en andere aromaten beschermden terwijl ze slachtoffers van de plaag beroofden.Deze gepatenteerde melange is universitair beproefd en zeer effectief bevonden in de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid. 

Young Living heeft een hele lijn aan producten gebaseerd op deze geweldige melange :

 • huishoud schoonmaakmiddel
 • afwasproduct
 • wasproduct
 • tandpasta
 • muntjes
 • spray
 • ...

Allemaal producten op basis van 100 % natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van jezelf, je kinderen en huisdieren.

 

 

 

COPAIBA

 

 

Copaiba, de exclusieve olie van Young Living uit Brazilië, heeft een lange geschiedenis als pijnstiller bij pijn in gewrichten en maag. Oospronkelijke genezers gebruikten traditioneel de voordelen van topicaal gebruik van copaiba om huid irritaties te verminderen en insectenbeten te kalmeren.

Tegenwoordig maakt Young Living gebruik van zijn kracht in een geheel nieuwe individuele essentiële olie.

Het is ook één van de belangrijkste ingrediënten in de essentiële olie rollermelanges "Deep Relief "& "Breath Again"

Copaïba heeft als speciaal effect dat het de werking van andere oliën kan versterken, zeker bij pijnklachten is dit een belangrijke eigenschap.

 

 

 

DIGIZE

 

 

Digize is een mengeling van verschillende oliën die bestudeerd zijn en die een positief effect hebben op de spijsvertering.

Het is niet de meest lekkere geur maar de olie werkt wel. Een opgeblazen gevoel, slechte vertering, misselijk ? Breng Digize aan direct op je buik of als je de geur niet kan verdragen, onder je voetzolen en binnen het half uur voel je verlichting. De olie kan ook preventief gebruikt worden als je zwaar gaat tafelen. Breng hem aan onder je voetzolen op de vitaflexpunten corresponderend met je spijsverteringsorganen en je zal je minder opgeblazen voelen aan het einde van de avond.

 

 

FRANKINCENSE

 

 

Frankincense ( Boswellia carteri ) is een zoet, warm, balsamico aroma dat stimulerend en verheffend is voor de geest. Het is nuttig voor het visualiseren, verbeteren van de spirituele connectie en concentratie, heeft troostende eigenschappen die helpen de gedachten te focussen en stress en wanhoop te overwinnen. Wierook wordt al heilige zalfolie gezien in het Midden-Oosten, waar ze al duizenden jaren wordt gebruikt in religieuze ceremonies. Meer recent werd het gebruikt in ziekenhuizen in Europa en Amerika en het is het onderwerp van uitvoerig onderzoek. Frankincense is tevens een waardevol ingrediënt in huidverzorgingsproducten voor verouderende en droge huid. De oude Egyptenaren gebruikten het in verjongingsmaskers.

 

 

 

PANAWAY

 

 

 

PanAway essentiële olie is een populaire blend geformuleerd door de oprichter van Young Living D. Gary Young. Het is een verfrissend, verkwikkend aroma met een verkoelende sensatie wanneer deze op de huid wordt gebracht. 

PanAway wordt vaak aangebracht op vermoeide spieren na het sporten of elk moment van de dag op de nek en rug om te genieten van het verzachtende en stimulerende aroma. PanAway olie is één van Young Livings meest effectieve en populairste producten en is een echte must-have in elk huishouden.

 

PanAway toepassingen :

 • Combineer PanAway met een draagolie en masseer het in bij je schouders en net voor een verkoelend, stimulerend aroma.
 • Wrijf een druppel verdunde PanAway olie in je handen als je in de verkeerschaos staat of je in hele drukke, lawaaierige ruimtes bevindt, zoals een luchthaven
 • Breng verdunde olie aan op de onderkant van je voeten voor een ontspannende voetmassage
 • Maak je eigen rustgevende badzout door 10 druppels PanAway olie toe te voegen aan een cup Epsom-zout. Voeg een lepel badzout toe aan warm water en ontspan in een spa-achtige sfeer bij je thuis.

 

 

 

R.C.

 

 

 

R.C. is een krachtige blend van essentiële oliën die ondersteuning bieden voor het ademhalingsstelsel, terwijl het de natuurlijke afweer van het lichaam verbetert.

 • Breng R.C. verdund aan op de borst, nek, oren en voetzolen 
 • Verdamp in woonruimtes en op de werkvloer
 • Gebruik met een kompres op borst en rug
 • wissel het gebruik van R.C. af met Raven

 

 

 

 

PURIFICATION

 

 

Purification kan direct op de huid worden gebruikt om insectenbeten, snij- en schaafwonden te reinigen en verzachten. Wanneer verdampt helpt het om de lucht van sigarettenrook en nare luchtjes te zuiveren en reinigen.

 • Voor op de huid of aromatisch gebruik. Verstuif, breng lokaal aan op de huid waar nodig, of breng aan op wattenschijfjes voor in ventilatoren van huis, auto, hotelkamer en kantoor.
 • Verstuif en wrijf op voeten voor reiniging. 

 

 

STRESS AWAY

 

 

Young Living's Stress Away essentiële olie-melange is een natuurlijke oplossing die gecreëerd is om de normale stress die in het dagelijks leven kruipt, te bestrijden. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie met de etherische oliën limoen en vanille bevat.

Stress Away bevat ook copaibahars en lavendel om mentale starheid te reduceren en het equilibrium te herstellen. Met krachtige plant-ingrediënten zoals cedrol uitcederhout en eugenol dat van nature voorkomt in vanille, kan Stress Away helpen ontspanning op te roepen en het kan incidentele spanning in de zenuwen verminderen`; Al deze ingrediënten zijn deskundig gemengd met de exotische geur van ocotea, de exclusieve pure olie van Young Living uit Ecuador.

 

Primaire voordelen :

 • Verminder stress in afwachting van mentale spanning.
 • Verminder stressfactoren die de slaap negatief kunnen beïnvloeden.
 • Verlicht iemand zijn geesteshouding.

 

 

ORANGE

 

 

 

Orange ( Citrus x sinensis ) Plus heeft een schone, verfrissende geur en smaak die het natuurlijk bestanddeel limoneen bevat.

Young Living gebruikt het in vele producten, zoals NingXia Red en ons eigen wellness-supplement ImmuPro

Geniet van de veelzijdigheid van Orange olie als een culinair hulpmiddel door het te gebruiken bij het koken of om gerechten met een citrussmaak aan te vullen of op te fleuren. Gebruik het in patisserie voor een zuur contract tot de zoetheid van desserts en gebak.

 

Houd uw lichaam gehydrateerd door enkele druppels orange plus olie en andere Plus oliën toe te voegen aan uw water voor een uitbarsting van smaak. Orange Plus combineert goed met andere fruitige smaken, waardoor het de perfecte toevoeging is aan smoothies, drankjes en NingXia Red.

 

Primaire voordelen

 • Draagt bij tot de vernietiging van pathogene micro-organismen.
 • Ondersteunt het optimaal functioneren van het ademhalingsstelsel.

 

De DIFFUSER

 

DewDrop

 

 

Bij de Premium Starter Kit kan u kiezen uit verschillende diffusers.

De meest gekozen is deze DewDrop diffuser.

De DewDrop functioneert als aromaverstuiver, bevochtiger en verstuiver in één makkelijk te gebruiken product. Op maat ontworpen met tot vier uur doorlopende verstuiving automatisch uitschakelen en lichtbesturing.

De Dewdrop diffuser geeft uw huis, kantoor of expositieruimte een vleugje elegantie terwijl de lucht wordt gevuld met de verleidelijke geur van essentiële oliën.

 

Meer info over de Dew Drop diffuser vind je hier 

 

 

 

ARIA

 

 

 

 

Je kan bij de aankoop van je Premium Starter Kit ook kiezen voor deze ARIA diffuser.

Zoals je kan zien heeft deze een prachtig design vervaardigd uit Amerikaans Maplehout.

De Aria heeft ook een lichtfunctie

 

Voor meer info over de Aria klik je hier

Ningxia Red

 

Alle info over het super drankje Ningxia Red vind je hier op onze website of via deze link op de website van Young Living


Little Oilers Starterkit

Speciaal voor de kleinsten ontwikkelde Young Living de Little Oilers Starterkit.

Deze kit bestaat uit Feather de uil diffuser en 5 olietjes speciaal ontwikkeld voor kinderen en baby's.

Verder worden er ook nog 2 roller fitments meegeleverd waarmee u uw flesje kan omtoveren tot een rollertje en heel gemakkelijk de olie op de huid van je kindje kan aanbrengen. 

Alle olietjes uit de Little Oilers Starterkit zijn verdund voor kinderen en kunnen dus direct op de huid aangebracht worden bij kinderen vanaf 2 jaar.

Is uw kindje jonger, dan kan u deze nog verder verdunnen met een vette draagolie.

Bij de aankoop van een Little Oilers Starterkit, krijgt u van mij alle handleidingen om veilig en correct aan de slag te gaan.