Essential Rewards

Essential Rewards is in feiten je maandelijkse welness box.

Het is een maandelijkse box ter waarde van 50 euro die je volledig zelf kan samenstellen.

 

Nu vraag je je waarschijnlijk af of je maandelijks voor 50 € aan oliën moet kopen en NEEN dat is niet zo. 

Zelf gebruik ik Essential Rewards om aan vervang-kopen te doen en koop er natuurlijke producten mee via Young Living die ik anders in de supermarkt zou kopen.

Tandpasta, shampoo, douchegel, wasmiddel, schoonmaakmidde, makeup enz maar dan wel allemaal ZONDER toxische ingrediënten.

Eens je je olieleventje bent begonnen zal je al snel enkele favoriete oliën hebben die regelmatig moeten aangevuld worden,

Essential Rewards zorgt ervoor dat je deze voordeliger of zelfs gratis kan bestellen.

 

Het mooie van Essential Rewards is dat je niet enkel punten spaart waarmee je later gratis producten kan aankopen, maar je krijgt ook het voordeel van lagere verzendkosten en elke maand weer gratis Promo producten om uit te testen.

 

Je hoeft er je ziel ook niet voor te verkopen, starten met Essential Rewards is gratis en je kan je Essential Rewards programma gewoon elk moment stopzetten als je er niet langer gebruik van zou willen maken.

 

Essential Rewards geven je ook hoe langer hoe meer kortingen op alle producten en gratis cadeautjes na 3, 6, 9 maanden en elke 12de maand dat je op E.R. zit : een speciaal cadeau.